Voorwaarden Leider-STAP

Hieronder staan de voorwaarden om je in te schrijven bij Leider-STAP.

 

Aanmelden op Leider-STAP.nl

Met een aanmelding op leider-STAP.nl zet je de volgende stap in jouw leiderschapsontwikkeling! Na aanmelding ontvang je een bevestiging en instructies over de aanvraag van het STAP-budget bij het UWV.

Op basis van beschikbaarheid zullen we je in een groep plaatsen voor de gewenste opleiding. Wanneer we je succesvol geplaatst hebben in een groep ontvang je van ons een bevestiging en helpen we je verder met jouw STAP aanvraag bij het UWV.

Aan een aanmelding op leider-STAP.nl kunnen geen verdere rechten worden ontleend. Plaatsing en start van je opleiding zijn afhankelijk van beschikbaarheid en de aanvraagprocedure bij het UWV.

 

Welke opleidingen kan je volgen met het STAP-budget?

Bij leider-stap kun je kiezen tussen vier waardevolle leiderschapscursussen die met jouw STAP-budget geheel kosteloos te volgen zijn:

 

STAP aanvraag bij het UWV

De volgende aanmeldperiode voor STAP begint 1 november 10:00. Schrijf je daarom zo snel mogelijk in en zorg dat je klaar zit met het aanmeldbewijs wat je van ons hebt ontvangen en je DigiD inloggegevens op www.stapuwv.nl.

Verdere instructies ontvang je na je aanmelding op Leider-STAP.nl.

 

Kosteloos annuleren

Wanneer je geen STAP-budget ontvangt vanuit het UWV kan je jouw aanmelding kosteloos annuleren of je aanmelden voor een ander startmoment. Je loopt hierbij dus geen risico.

 

Aansprakelijkheid

De verantwoordelijkheid voor het juist invullen van de aanvraag bij het UWV ligt bij de aanmelder. Het uiteindelijke besluit om het STAP-budget toe te kennen ligt bij het UWV. Leider-STAP.nl is niet aansprakelijk voor de uitkomst van deze aanvraag of hier uitvolgende consequenties.

 

Voorwaarden bij toekenning STAP-budget

Zodra het STAP-budget is toegekend door het UWV gelden de algemene voorwaarden van SBK opleidingen. Deze voorwaarden kun je hier terug vinden.