Een kleine introductie

De gratis opleidingen in leiderschap op leider-stap.nl worden verzorgd door SBK Opleidingen. Op deze pagina vind je meer informatie over het instituut SBK Opleidingen en wat je kan verwachten als je een Leider-STAP-opleiding gaat volgen bij SBK opleidingen.

SBK-opleidingen

Al jaren is SBK een toonaangevende opleider voor de technische sector in Nederland. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in business to business opleidingen. Al meer dan 30 jaar staan wij klaar voor het ontwikkelen en uitvoeren van cursussen en opleidingen die betrekking hebben op de werkpraktijk van medewerkers. Vanuit SBK vinden we juist dat leren niet op houdt na het behalen van een onderwijsdiploma. Sterker nog, het echte leren begint pas in de beroepspraktijk! In het werkveld kunnen de benodigde competenties van een medewerker alleen nog maar meer tot ontwikkeling komen.

 

Wie zijn wij?

Wij zijn een kleinschalige, informele organisatie waar ‘doeners’ werken met elk hun eigen expertise. Onze mensen hebben veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en uitvoeren van cursussen en opleidingen. Bij ons werken ervaren projectleiders waarbij we sturen op afgesproken inhoud, kosten en deadlines.

 

Onze focus

Bij SBK richten wij ons op vier pijlers: Veiligheid, Vakmanschap, Continu verbeteren en Leidinggeven. SBK Opleidingen creëert een ideale situatie om in de leerbehoefte van een bedrijf te voorzien. Uiteindelijk leiden onze opleidingen tot verbeterde bedrijfsprocessen en medewerkers die nog beter in staat zijn om bij te dragen aan het bedrijfsresultaat. Omdat wij veel waarde hechten aan de kwaliteit van onze dienstverlening, is SBK Opleidingen in het bezit van verschillende keurmerken en/of certificeringen. SBK is tevens een, door het ministerie van Onderwijs Cultuur & Wetenschap, erkende onderwijsinstelling.